Over ons

City Hotel Bergen op Zoom is een hotel met geschiedenis. In 1930 gaf de Oranjeboom Brouwerij opdracht tot het bouwen van een hotel-café-restaurant. Dat werd het huidige pand, gebouwd in de opvallende stijl van de Amsterdamse School.

Hoewel alle hotelkamers nog niet klaar waren, werd het hotel op 23 mei 1931 geopend. Dertien kamers waren er toen: dat zijn er nu ruim tachtig. De afgelopen dertig jaar staat Toine van Isselt aan het roer. Hij en zijn team hebben vooral klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

Kom binnen bij City Hotel Bergen op Zoom!

Stap je hier binnen, dan voel je je meteen welkom. Geen kale ontvangsthal met een receptie, maar een gezellige bruine bar. Met daarachter een medewerker, die oprecht blij is u te zien. Of u nu komt voor een kopje koffie of een borrel, of om een maand lang hier te logeren. Gaat u linksaf, dan komt u in de sfeervolle algemene ruimte. Waar de kaarsjes branden, gezellige zitjes zijn, een boekenkast en lederen fauteuils. Rechts komt u in de lichte ontbijtzaal en loopt u door naar de binnentuin, waar u met mooi weer heerlijk buiten kunt zitten.

Stapt u naar buiten, dan staat u binnen enkele minuten in het centrum van Bergen op Zoom. Weet u dat de stad ruim 800 monumenten telt? U valt er van de ene verbazing in de andere. In het compacte centrum kunt u fijn shoppen en er zijn talloze gezellige terrasjes en restaurants.

Loopt u liever de stad uit? In vijf minuten staat u midden in het groene stadspark Kijk in de Pot en nog vijf minuten verder wandelen vindt u het water van de Binnenschelde met een strand en een levendige Boulevard.

Kortom, City Hotel Bergen op Zoom is de perfecte locatie voor een weekendje weg of als verblijf tijdens een zakelijke trip.